Hyppää sisältöön

Porin prikaatin vala- ja vakuutustilaisuudet suorana verkossa

MaavoimatPorin prikaati
Julkaisuajankohta 10.8.2021 12.15
Tiedote

Porin prikaatissa heinäkuussa aloittaneiden alokkaiden sotilasvala- ja vakuutustilaisuudet järjestetään torstaina 12.8. Niinisalossa ja perjantaina 13.8. Säkylässä. Koronapandemiasta johtuvien poikkeusolojen vuoksi tilaisuudet järjestetään ilman yleisöä.

Porin prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet lähetetään verkossa suoratoistona joukkoyksiköittäin, ja niitä voi seurata alla olevan linkin kautta. Lähetyksissä näytetään ensin sotilasvalatilaisuus ja sen jälkeen sotilasvakuutuksen antotilaisuus. Sotilasvalan vannomisen tai sotilasvakuutuksen antamisen jälkeen alokkaat nimitetään jääkäreiksi, tykkimiehiksi, viestimiehiksi tai pioneereiksi. Tilaisuudet kruunaa perinteiseen tapaan yksiköiden ohimarssi.


Torstaina kello 10.00 nähdään Niinisalossa Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (mukana myös 1. Huoltokomppania Säkylästä) ja kello 12.00 Pohjanmaan jääkäripataljoonan sekä Satakunnan tykistörykmentin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet. Tilaisuuksiin osallistuu yhteensä 769 alokasta, joista 60 naista.


Perjantaina sotilasvalan vannovat tai sotilasvakuutuksen antavat kello 10.00 alkaen Säkylässä Satakunnan jääkäripataljoonan sekä kello 12.00 Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan alokkaat. Tilaisuuksiin osallistuu yhteensä 689 alokasta, joista naisia 78.


Sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksien tarkempi ohjelma sekä linkit suoratoistoon löytyvät täältä: Sotilasvala-ja vakuutustilaisuudet - Maavoimat Maavoimat


Suoratoisto suositellaan käynnistämään noin 5 minuuttia ennen annettua alkamisajankohtaa. Livelähetysten jälkeen tallenteet tilaisuuksista ovat katsottavissa verkossa 14 vuorokauden ajan.
 

Huovinrinne, Säkylä Joukko-osasto Niinisalo, Kankaanpää Yhteistoiminta-alue
´