Hyppää sisältöön

 

Seuraa Porin prikaatin alokkaiden vala- ja vakuutustilaisuuksia suorana verkossa!


Varusmieskoulutuksen poikkeuksellisista järjestelyistä johtuen Puolustusvoimien tammikuun 2021 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään ilman yleisöä myös Porin prikaatissa.

Tilaisuudet lähetetään tällä verkkosivulla suorina live-streamauksina torstaina 11.2. Säkylästä ja perjantaina 12.2. Niinisalosta joukkoyksiköittäin. Torstaina Säkylän lähetyksessä nähdään koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (mukana myös 2. Huoltokomppania Niinisalosta), Satakunnan jääkäripataljoonan sekä Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan vala- ja vakuutustilaisuudet. Perjantaina Niinisalon lähetyksessä sotilasvalan vannovat tai sotilasvakuutuksen antavat Pohjanmaan jääkäripataljoonan ja Satakunnan tykistörykmentin alokkaat.

Livelähetykset toteutetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

Torstai

 • kello 10.00 koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (1. Huoltokomppania ja 2. Huoltokomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
   
 • kello 12.00 Satakunnan jääkäripataljoonan (1. Jääkärikomppania, Panssarintorjuntakomppania, 2. Jääkärikomppania)  sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
   
 • kello 14.00 Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan (1. Pioneerikomppania, Suojelukomppania, Esikuntakomppania, Viestikomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
   

Perjantai

 • kello 10.00 Pohjanmaan jääkäripataljoonan (3. Jääkärikomppania, Tiedustelukomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
   
 • kello 12.00 Satakunnan tykistörykmentin (1. Patteri, 2. Patteri, Kranaatinheitinkomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
   

Suosittelemme käynnistämään livelähetyksen noin 5 minuuttia aiemmin.