Hyppää sisältöön

Seuraa Porin prikaatin alokkaiden vala- ja vakuutustilaisuuksia suorana verkossa!


Varusmieskoulutuksen poikkeuksellisista järjestelyistä johtuen Puolustusvoimien tammikuun 2022 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään ilman yleisöä myös Porin prikaatissa.

Tilaisuudet lähetetään tällä verkkosivulla suorina live-streamauksina torstaina 10.2. Säkylästä ja perjantaina 11.2. Niinisalosta joukkoyksiköittäin. Torstaina Säkylän lähetyksessä sotilasvalan vannovat tai sotilasvakuutuksen antavat koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (mukana myös 2. Huoltokomppania Niinisalosta), Satakunnan jääkäripataljoonan sekä Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan alokkaat. Perjantaina Niinisalon lähetyksessä nähdään Pohjanmaan jääkäripataljoonan ja Satakunnan tykistörykmentin vala- ja vakuutustilaisuudet.

 

Livelähetykset toteutetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

Torstai

 • kello 10.00 koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (1. Huoltokomppania, 2. Huoltokomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetystä tästä.
   
 • kello 12.00 Satakunnan jääkäripataljoonan (1. Jääkärikomppania, 2. Jääkärikomppania, Panssarintorjuntakomppania, Sotilaspoliisikomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetystä tästä.
   
 • kello 14.00 Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan (Esikuntakomppania, Viestikomppania, 1. Pioneerikomppania, Suojelukomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetystä tästä.

Perjantai

 • kello 10.00 Pohjanmaan jääkäripataljoonan (3. Jääkärikomppania, Tiedustelukomppania) sekä Satakunnan tykistörykmentin (1. Patteri, 2. Patteri, Kranaatinheitinkomppania, Raketinheitinpatteri) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetystä tästä.

Suosittelemme käynnistämään livelähetyksen noin 5 minuuttia aiemmin.
Lähetykset ovat katseltavissa 14 vuorokautta livelähetysten jälkeen.

 

´