Hyppää sisältöön

Porin prikaatin alokkaita sotilasvalassaan elokuussa 2020.

Seuraa Porin prikaatin alokkaiden vala- ja vakuutustilaisuuksia suorana verkossa!


Varusmieskoulutuksen poikkeuksellisista järjestelyistä johtuen Puolustusvoimien heinäkuun 2021 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään ilman yleisöä myös Porin prikaatissa.

Tilaisuudet lähetetään tällä verkkosivulla suorina live-streamauksina torstaina 12.8. Niinisalosta ja perjantaina 13.8. Säkylästä joukkoyksiköittäin. Torstaina Niinisalon lähetyksessä nähdään koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (mukana myös 1. Huoltokomppania Säkylästä), Pohjanmaan jääkäripataljoonan ja Satakunnan tykistörykmentin vala- ja vakuutustilaisuudet. Perjantaina Säkylän lähetyksessä sotilasvalan vannovat tai sotilasvakuutuksen antavat Satakunnan jääkäripataljoonan sekä Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan alokkaat.

Livelähetykset toteutetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

Torstai

 • kello 10.00 koko Varsinais-Suomen huoltopataljoonan (1. Huoltokomppania, 2. Huoltokomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetys täältä.
   
 • kello 12.00 Pohjanmaan jääkäripataljoonan (3. Jääkärikomppania, Tiedustelukomppania, Lentotiedustelukomppania) ja Satakunnan tykistörykmentin (1. Patteri, 2. Patteri, Kranaatinheitinkomppania, Raketinheitinpatteri) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetys täältä.

Perjantai

 • kello 10.00 Satakunnan jääkäripataljoonan (Panssarintorjuntakomppania, 2. Jääkärikomppania)  sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetys täältä.
   
 • kello 12.00 Satakunnan pioneeri- ja viestipataljoonan (1. Pioneerikomppania, Suojelukomppania, Esikuntakomppania, Viestikomppania) sotilasvala ja -vakuutus, jonka jälkeen ohimarssi.
  Katso lähetys täältä.

Suosittelemme käynnistämään livelähetyksen noin 5 minuuttia aiemmin.
Lähetykset ovat katseltavissa 14 vuorokautta livelähetysten jälkeen.