Hyppää sisältöön

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen johtamisjärjestelmäalan CCIB-kokous järjestettiin Panssariprikaatissa 12. - 16. syyskuuta

JohtamisjärjestelmäosastoPanssariprikaati
Julkaisuajankohta 20.9.2022 10.50
Tiedote
Caroline Fields, eversti Jari Seppälä, prikaatinkenraali Chad Raduege, prikaatinkenraali Jarmo Vähätiitto, William Cater ja majuri Outi Tuisku Panssariprikaatissa Parolannummella.

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen johtamisjärjestelmäalan vuosittainen kokous Command & Control Interoperability Board (CCIB) järjestettiin Panssariprikaatissa 12. - 16. syyskuuta 2022. Panssariprikaati toimi CCIB:n kokouspaikkana ja tuki kokouksen järjestelyissä.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäpäällikkö, prikaatinkenraali Jarmo Vähätiitto, ja Yhdysvaltojen Euroopan joukkojen esikunnan johtamisjärjestelmäpäällikkö, prikaatinkenraali Chad Raduege, osallistuivat kokoukseen torstaina 15. syyskuuta.

- Command and Control Interoperability Board on vuosittain järjestettävä Suomen ja Yhdysvaltojen välinen johtamisjärjestelmäalan yhteistyöfoorumi, johon osallistuu edustajia Suomen ja Yhdysvaltojen puolustushallinnoista sekä siviiliviranomaisista. Tapaamisten tavoitteena on ylläpitää ja kehittää johtamisjärjestelmien yhteentoimivuutta. Panssariprikaati valittiin kokouspaikaksi varuskunnan hyvän sijainnin ja toimivien kokoustilojen vuoksi. Tänä vuonna osallistujia oli noin 60, ja järjestelyt toimivat Panssariprikaatin tukemana erinomaisesti, kertoo prikaatinkenraali Vähätiitto.

Prikaatinkenraali Chad Raduege ja prikaatinkentraali Jarmo Vähätiitto Parolannummella 15.9.2022.

 

Lisätietoja: eversti Jari Seppälä, Pääesikunnan johtamisjärjestelmäosaston apulaisosastopäällikkö, puh. 0299 800 (Puolustusvoimien vaihde)

´