Hyppää sisältöön

Paikallispuolustusharjoitus Etelä-Savo 20 alkaa maanantaina

Karjalan prikaati
Julkaisuajankohta 4.9.2020 13.36
Tiedote

Harjoitus alkaa maanantaina 7.9. Mikkelin ja Puumalan lähialueilla. Harjoituksen johtaa Karjalan prikaatin apulaiskomentaja, eversti Petri Olli. Päämääränä on kehittää paikallispuolustuksen suorituskykyä sekä viranomaisten välistä yhteistoimintakykyä.

Harjoitukset keskittyvät Mikkelin Karkialammen ja Puumalan Pistohiekat alueille. Pyydämme harjoitusalueiden lähellä liikkuvia noudattamaan harjoituksen aikana erityistä varovaisuutta. Karkialammen harjoitusalueen lenkkipolut saattavat olla harjoituksen aikana hetkellisesti suljettuja. Harjoitusalueella Puumalan Pistohiekoilla, yhdystie 15154, eli Honkajoentie on suljettu harjoituksen aikana keskiviikkona 9.9.2020 klo 21:00-24:00 sekä torstaina 10.9.2020 klo 07:00-13:00. Tämän lisäksi Puumalassa on sotilaita ohjaamassa liikennettä tien ollessa suljettuna.

Harjoitukset näkyvät myös katukuvassa, kun eri viranomaiset harjoittelevat yhteistyötä. Harjoituksen tehtävänä on muun muassa kohteiden suojaamista. Reserviläisistä muodostettu Maakuntakomppania harjoittelee maakunnan sotilaallista puolustamista ja virka-avun antamista muille viranomaisille. Harjoitukseen osallistuu myös muutama helikopteri Utin jääkärirykmentistä.

Lue alkuperäinen tiedote: https://maavoimat.fi/-/paikallispuolustusharjoitus-etela-savo20-nakyy-syyskuussa-mikkelin-ja-puumalan-alueilla

Seuraa paikallispuolustusharjoituksia maavoimien sivuilta maavoimat.fi/paikallispuolustusharjoitukset

Seuraa harjoitusta somessa:
#eteläsavo20 
#paikallispuolustus
Facebook.com/karjalanPR
Facebook.com/maavoimat
Twitter.com/KarjalanPR @KarjalanPR
Twitter.com/maavoimat @maavoimat
Instagram.com/maavoimat.fi

Aluetoimisto tai muu palvelupiste Etelä-Savon aluetoimisto Harjoitukset ja ammunnat Joukko-osasto Karkialampi, Mikkeli Vekaranjärvi, Kouvola
´