Hyppää sisältöön

Harjoitukset Maavoimissa

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien suurimpia harjoituksia.

Artikkelit

Kokonaismaanpuolustusta ja –turvallisuutta
Jääkäriprikaati

Kokonaismaanpuolustusta ja –turvallisuutta

Jääkäriprikaati ja Lapin alueen viranomaiset harjoittelivat yhteistoimintaa Pohjoinen 19 -paikallispuolustusharjoituksessa. Poikkeusolojen harjoittelu yhdessä kaikkien Lapin alueen kuntien kanssa selkeytti eri toimijoiden rooleja.
12.9.2019 | 10.11
Kanta-Häme 19-harjoitus vahvistaa valmiutta ja viranomaisyhteistyötä
Panssariprikaati

Kanta-Häme 19-harjoitus vahvistaa valmiutta ja viranomaisyhteistyötä

Panssariprikaatin johtama Kanta-Häme 19 -paikallispuolustusharjoitus järjestetään 9. - 13.9.2019 Kanta-Hämeen alueella. Harjoitusjoukot näkyvät erityisesti Riihimäen, Hämeenlinnan ja Parolannummen alueella.
28.8.2019 | 13.21
Panssariprikaatin ja Karjalan prikaatin yhteiset harjoitukset  tuottavat oppia, osaamista ja valmiutta kustannustehokkaasti
Karjalan prikaati Panssariprikaati

Panssariprikaatin ja Karjalan prikaatin yhteiset harjoitukset tuottavat oppia, osaamista ja valmiutta kustannustehokkaasti

Mekanisoitujen joukkojen harjoitustoiminta on keskeinen osa Maavoimien joukkojen harjoitustoimintaa. Se harjaannnuttaa ja todentaa johtajien ja joukkojen osaamista sekä suorituskykyä kansallisen puolustuksen että ulkomaisen avun antamiseen ja vastaanottoon liittyen.
4.6.2019 | 17.03
Bold Quest 19.1:stä havaintoja maapuolustuksen kehittämiseen
Maavoimat

Bold Quest 19.1:stä havaintoja maapuolustuksen kehittämiseen

Bold Quest 19.1 -tapahtuman testaus- ja todentamistoiminta tulee päätökseensä Maavoimien osalta 24.5. Tavoitteena oli tutkia toiminnan eri alueita muun muassa johtamisjärjestelmiin ja logistiikkaan liittyen Riihimäellä, Rovajärvellä ja Sodankylässä. Tapahtumasta saatiin runsaasti hyödyllisiä havaintoja johtamisen ja tulenkäytön järjestelmien toiminnallisuuden ja kansainvälisen yhteensopivuuden kehittämiseen.
24.5.2019 | 12.37
´