Varusmiehet ja alueen yritykset kohtaavat rekrytointitapahtumassa Panssariprikaatissa

Panssariprikaati 4.2.2020 11.23
Tiedote

Panssariprikaatin Varusmiestoimikunta (VMTK) järjestää yhteistyössä Hämeen kauppakamarin kanssa rekrytointitapahtuman varusmiehille. Tapahtuma järjestetään tässä laajuudessa jo neljättä kertaa.

Panssariprikaatin ja Hämeen kauppakamarin yhteistyössä 11. - 12.2.2020 toteuttaman rekrytointitapahtuman tarkoituksena on antaa yrityksille mahdollisuus esitellä toimintaansa, rekrytoida itselleen osaavaa työvoimaa ja auttaa varusmiehiä työllistymään palveluksensa jälkeen.

Varusmieskoulutuksessa on mahdollista hankkia itselleen osaamista, joka useilla aloilla antaa pätevyyden tai valmiudet toimia alalla myös siviilimaailmassa varusmiespalveluksen jälkeen. Yksi rekrytointitapahtuman teemoja on palveluksen aikana hankitun osaamisen hyödyntäminen siviilissä.
Tapahtuma toteutetaan rekrytointimessujen tyyliin eli jokaisella osallistuvalla yrityksellä on oma esittelypiste. Myös paikalla tapahtuvia työhaastatteluja varten on järjestetty tilat. Tilaisuus on yrityksille maksuton ja siihen osallistuvat kaikki Panssariprikaatin varusmiehet osana normaalia palvelusta.

Rekrytointitapahtuman yhteydessä järjestetään Parolannummella myös opintomessut Sotilaskoti1:ssä.  Opintomessujen tarkoituksena on tarjota asevelvollisille suora kontakti oppilaitoksiin ja esitellä eri alojen koulutusvaihtoehtoja.

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula