Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko

2/20 saapumiserän valatilaisuudet Panssariprikaatissa

Panssariprikaati
1.7.2020 17.49
Tiedote
Valapäivä Panssariprikaatissa
Valapäivä Panssariprikaatissa

Valatilaisuudet järjestetään poikkeusjärjestelyin suljettuina tilaisuuksina 7. ja 21. elokuuta. Valaa pääsee seuraamaan etänä livelähetyksen kautta.

Puolustusvoimat huolehtii varusmiesten ja henkilökunnan terveydestä kaikin keinoin ja kaikissa tilanteissa. Tästä syystä perinteiset yleisötapahtumat, kuten Panssariprikaatin läheistenpäivä ja valatilaisuudet tullaan järjestämään tänä vuonna poikkeusjärjestelyin ilman yleisöä.

Valatilaisuudet järjestetään tänä kesänä yksiköittäin suljettuina tilaisuuksina. Tilaisuuksiin pääsee osallistumaan ilmaisen livelähetyksen kautta, josta tiedotamme myöhemmin lisää Panssariprikaatin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumissa musiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Panssariprikaatissa valapäiviä on kaksi:

  • A-osaston valatilaisuus järjestetään 7. elokuuta klo 14
  • C-osaston valatilaisuus järjestetään 7. elokuuta klo 10
  • B-osaston valatilaisuus järjestetään 21. elokuuta klo 12

Alokkaat johtajineen jaetaan kolmeen osastoon heti palveluksen aloittamisen yhteydessä ja ensimmäisen kuuden viikon aikana palvelus toteutetaan käytössä olevan koulutusrotaation osalta sovelletusti. Koulutus- ja vapaarotaatiolla turvataan uuden saapumiserän asevelvollisten turvallinen palveluksen aloittaminen ja koulutuksen toteutuminen. Puolustusvoimat seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja arvioi sen vaikutuksia Puolustusvoimissa.

Panssariprikaati toivottaa tervetulleeksi uudet alokkaat!

Suosittelemme ottamaan seurantaan myös Panssariprikaatin sosiaalisen median kanavat. Näinä poikkeavina aikoina panostamme erityisesti välittämään varusmiesten kuulumisia ja koulutuksen etenemistä Panssariprikaatin Facebookissa ja Maavoimien Instagramissa.