Hyppää sisältöön

COVID-19 (Korona) -viruksen vaikutukset vierailuihin Kainuun prikaatissa

Kainuun prikaati
Julkaisuajankohta 12.3.2020 10.04
Tiedote
Kahden sotilaan kädet lähestyvät toisiaan kätelläkseen punaisen kieltomerkin takana.

Arvoisa Kainuun prikaatiin ja aluetoimistoihimme Oulussa, Joensuussa ja Kuopiossa saapuva vierailija ja sidosryhmien edustaja,

Kainuun prikaati noudattaa Pääesikunnan käskyä ja ohjeistusta, jonka mukaisesti 14 vuorokauden sisällä THL:n määrittämiltä epidemia-alueilta (12.3.2020: manner-Kiina, Etelä-Korea, Italia, Iran, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa ja Norheim-Westfalenin osavaltio Saksassa) palanneet, välilaskun edellä mainittuihin maihin tehneet tai muutoin COVID-19 (Korona) -virukselle altistuneet henkilöt eivät saa osallistua Kajaanin varuskunnassa ja aluetoimistoissa tapahtuviin kokouksiin, harjoituksiin, vierailuihin tai muihin vastaaviin tapahtumiin.

Vain välttämättömät tapahtumat järjestetään, muutoin pyritään käyttämään sähköisiä viestintä- ja videokokousyhteyksiä. Asiakaspalvelu aluetoimistoissamme palvelee normaalisti, mutta myös sähköpostitse ja puhelimitse. Varotoimenpitein pyritään ennaltaehkäisemään taudin leviämistä.

Varmistathan omalta osaltasi, että kanssapalvelustoverisi ja sidosryhmiesi edustajat ovat tietoisia tästä varotoimenpiteestä. Kokouksissa, vierailuissa, harjoituksissa, sidosryhmätilaisuuksissa yms. emme toistaiseksi kättele, vaikka olemmekin iloisia osallistumisestasi tapahtumiin.

Tervetuloa!

» Pääesikunnan ohjeistus

Aluetoimisto tai muu palvelupiste Joukko-osasto Pohjois-Karjalan aluetoimisto Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimisto Pohjois-Savon aluetoimisto Sotilasalue
´