Hyppää sisältöön

Koronatilanne Karjalan prikaatissa viikolla 47

Karjalan prikaati
Julkaisuajankohta 26.11.2021 13.11
Tiedote

Karjalan prikaatin koronatilanne on rauhallinen. Koronaa sairastavia ei ole varuskunnassa yhtään, kotona sairastaa kolme henkilöä.

Seuraamme yleistä koronatilannetta. Rajoitteita puretaan hallitusti ja vaiheittain, jotta puolustuskyky, varusmiesten ja henkilöstön terveysturvallisuus turvataan kaikissa tilanteissa. 

Puolustusvoimien tartuntatautitilanteen heikentyessä rajoituksia voidaan joutua ottamaan uudelleen käyttöön valmiuden ja terveysturvallisuuden varmistamiseksi.

Säilytämme toistaiseksi esimerkiksi varusmieskoulutuksessa käytössä olevan osastojaon (A, B, C). Osastoinnilla pystymme tehokkaasti estämään koronaviruksen leviämisen varuskunnissa ja turvaamaan valmiuden ja henkilöstön terveysturvallisuuden. 

Monet tartuntatautien leviämisen ehkäisystä saadut opit, kuten käsi- ja yskimishygieniaohjeet ovat vakiintuneet käyttöön pysyvästi. 

Puolustusvoimat suosittelee koronarokotteiden ottamista. Rokottautumalla suojaat sekä itsesi, palvelustoverisi että läheisesi. Koronarokotukset edesauttavat paluuta normaaleihin koulutusjärjestelyihin varusmiespalveluksessa.  

Joukko-osasto
´