Hyppää sisältöön

Läheistenpäivä Kaartin jääkärirykmentissä

Kaartin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 8.1.2020 16.08
Tiedote

Kaartin jääkärirykmentin saapumiserän 1/20 läheistenpäivää vietetään Santahaminassa lauantaina 11.1.2020.

Läheistenpäivänä alokkaiden on mahdollista viettää aikaa läheistensä kanssa palvelusajan alkuvaiheessa ja vierailla sotilaskodissa. Lisäksi esitellään Kaartin jääkärirykmenttiä, Kaartin jääkärirykmentin killan ja Urheilumuseon toimintaa sekä muuta vapaaehtoistoimintaa.

Jokainen alokas saa kutsua tilaisuuteen korkeintaan kolme läheistä yhdellä ajoneuvolla. Alokkaat vastaavat läheistensä ilmoittautumisesta sekä siitä, että vieraat saapuvat hyvissä ajoin Santahaminaan.

  • Uudenmaan jääkäripaltaljoonassa palvelevien alokkaiden läheiset vierailevat kello 10-12.
  • Kaartin pataljoonassa palvelevien alokkaiden läheiset vierailevat kello 13-15.

Alokkaat ilmoittavat läheisilleen kummassa pataljoonassa (Uudenmaan jääkäripataljoona tai Kaartin pataljoona) ja missä perusyksikössä palvelevat.

Saapuminen Santahaminaan

Omilla ajoneuvoilla saapuvat läheiset ohjataan erikseen määrätyille paikoitusalueille ja Hertoniemen metroasemalta lähtevällä bussilla numero 86 saapuvat läheiset jalkautetaan sotilaskodin pysäkillä. Huomattavan aikaisin (yli 45 minuuttia ennen tilaisuuden alkua) saapuvat vieraat opastetaan tarvittaessa sotilaskotiin odottamaan tilaisuuden alkamista. Sotilaskodin tai kasarmien pysäköintipaikoille ei saa pysäköidä.

Alokkaiden läheisten tulee poistua Santahaminasta heti yksikön tilaisuuden päätyttyä.

Saapumiserän 1/20 alokkaiden läheiset, tervetuloa Kaartin jääkärirykmenttiin!

´