Hyppää sisältöön

Lähes 800 varusmiestä siirtyi reserviin Panssariprikaatista tänään torstaina

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 20.12.2018 15.25
Tiedote

Sopivasti jouluksi reserviin Parolannummelta siirtyneiden varusmiesten joukossa on sekä 165 tai 347 vuorokautta palvelleita.

Kulunut viikko Parolannummella on ollut kiireinen niin henkilökunnalle kuin varusmiehillekin. Keskiviikkona 19.12. oli aika hetkeksi rauhoittua, kun reservin kynnyksellä olleet varusmiehet kokoontuivat vielä viimeisen kerran virallisesti yhteen Panssariprikaatin kotiutusjuhlaan varuskuntaravintola Rubeniin.

Juhlavassa tilaisuudessa reserviin siirtyvät saivat sekä kiitosta että ohjeita tulevaan. Myös  palveluksensa aikana ansioituneita nuoria miehiä ja naisia palkittiin. Illalla oli vuorossa perinteinen Varusmiestoimikunnan järjestämä juhla, jota tällä kertaa tähditti stand-up koomikko Ilari Johansson.

Torstaina kotiutuvat varusmiehet siirtyivät reippain askelin viimeisen kerran varusvarastolle, jonne palautui päivän kuluessa huomattava määrä palveluksen aikana kovasssa käytössä ollutta vaatekappaletta ja varustetta. Varuspalautusten jälkeen, tuore sotilaspassi taskussa oli helppo suunnata askeleet kohti reserviä ja tulevaa joulua!

Panssariprikaati kiittää lämpimästi kaikkia tänään kotiutuneita ja toivottaa rauhallista joulua!

 

 

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´