Hyppää sisältöön

Maasotakoulu mukana Turvallisempi Suomi yhdessä -verkkotapahtumassa

Maasotakoulu
Julkaisuajankohta 24.8.2020 16.09
Tiedote
Kaunis yömaisema, kaupunkikuvaa, kerrostaloja veden äärellä.

LUT-yliopiston ja yhteistyökumppaneiden verkkotapahtuma "Mind Tomorrow -Turvallisempi Suomi yhdessä" järjestetään 3. syyskuuta 2020 klo 13-16. Yhtenä pääpuhujana on Puolustusvoimain komentaja kenraali Timo Kivinen. Hän puhuu Puolustusvoimien roolista Suomen kokonaisturvallisuudessa. Myös muita Puolustusvoimien edustajia puhuu tapahtumassa.

Turvallisempi Suomi yhdessä on maksuton verkkotapahtuma, joka tarjoaa tietoa ja näkökulmia kokonaisturvallisuuteen sekä Suomen tulevaisuuteen. Tapahtuman teemat käsittelevät muun muassa huoltovarmuutta eri näkökulmista, sekä vaikuttamista ja tiedonkeruuta sosiaalisessa mediassa.

Tapahtumassa esiintyvät muun muassa yrittäjä ja visionääri Peter Vesterbacka, Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen, toimitusjohtaja ja media-ammattilainen Pauli-Aalto Setälä, Huoltovarmuuskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Ilona Lundström sekä LUT-yliopiston professori Veli-Matti Virolainen.

Lisäksi mukana ovat Maasotakoulun johtaja, eversti Kari Pietiläinen ja eversti Vesa Valtonen Maavoimien esikunnasta. Valtosen aiheena on Turvallisuuskomitea kokonaisturvallisuuden rakentajana. Mukana on myös Maavoimien tutkimuskeskuksen Maataistelukeskuksesta tutkimusalajohtaja, majuri Antti Paronen.

Tutustu puhujiin ja päivän aiheisiin tarkemmin verkkosivustolla: https://events.lut.fi/turvallisempi-suomi-yhdessa/

Iltapäivän mittainen tapahtuma jakaantuu osittain kahteen rinnakkaiseen lähetykseen, joista voit valita itsellesi kiinnostavamman. Koko tapahtuma ja kaikki sen yksittäiset puheenvuorot tulevat katsottaviksi tallenteina tapahtuman verkkosivulle.

Osallistu turvallisesti omasta osoitteestasi – ja inspiroidu ajankohtaisesta keskustelusta!

Mistä rakentuu turvallisuutemme Suomessa, tänään ja huomenna? Mitä turvallisuus tarkoittaa ja kuinka yhteiskunta pidetään toimintakykyisenä myös yllättävän kriisin keskellä? Millaista näkyvää ja näkymätöntä vaikuttamista tapahtuu sosiaalisessa mediassa päivittäin?

Tapahtuman järjestävät LUT-yliopisto, Etelä-Karjalan Maanpuolustuksen Tuki ry (EKMPT), Maasotakoulu, Lappeenrannan kaupunki ja Etelä-Karjalan Pelastuslaitos.

Joukko-osasto Kokoukset ja seminaarit Lappeenranta
´