Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin koronatilanne viikolla 2

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 14.1.2022 14.59
Tiedote

Koronatilanteen kehitys Panssariprikaatissa mukailee tilannetta ympäröivässä yhteiskunnassa. Perjantaina, 14.1.  Panssariprikaatissa on 252 vahvistettua koronatartuntaa, joista 239 on varuskunnassa lepo-osastolla ja loput kotona.

Altistumisen vuoksi muista erilleen on asetettu yhteensä 693 henkilöä: heistä 656 on varuskunnassa ja loput kotioloissa.


Panssariprikaatissa käytössä olevia terveysturvallisuutta edistäviä erityistoimia noudatetaan tehostetusti. Vakiintuneet käytännöt kasvomaskien käytöstä, turvavälien pitämisestä, käsi- ja yskimishygieniasta sekä kasarmitilojen siisteyden ylläpitämisestä ovat käytössä tartuntojen ehkäisemiseksi. Henkilökunnan osalta jatketaan etätyöskentelyä.  

Varusmieskoulutus jatkuu suunnitelman mukaan sopeutetusti -  terveet, altistuneet ja sairastuneet varusmiehet pidetään korostetusti erillään toisistaan. Sopeuttamistoimenpiteillä Panssariprikaati turvaa valmius- ja koulutusedellytyksensä sekä henkilökunnan ja varusmiesten terveysturvallisuuden. 


Panssariprikaatissa annetaan koronarokotuksia. Panssariprikaati suosittelee edelleen lämpimästi ottamaan rokotteen - näin jokainen voi osaltaan suojata itseänsä mutta myös läheisiään ja omia palvelustovereitaan vakavalta koronavirustartunnalta.  

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula Riihimäki
´