Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin koronatilanne viikolla 3

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 21.1.2022 13.41
Tiedote

Positiivisten koronatapausten määrä Panssariprikaatissa on laskenut edellisestä viikosta. Perjantaina, 21.1.  Panssariprikaatissa on 192 vahvistettua koronatartuntaa, joista 149 on varuskunnassa lepo-osastolla ja loput kotona. Altistumisen vuoksi muista erilleen on asetettu yhteensä 456 henkilöä, joista 365 varuskunnassa ja loput kotona.

Panssariprikaatissa käytössä olevia terveysturvallisuutta edistäviä erityistoimia noudatetaan edelleen tehostetusti. Vakiintuneet käytännöt kasvomaskien käytöstä, turvavälien pitämisestä, käsi- ja yskimishygieniasta sekä kasarmitilojen siisteyden ylläpitämisestä ovat käytössä tartuntojen ehkäisemiseksi.

Henkilökunnan osalta esikuntatehtävissä jatketaan etätyöskentelyä. Varusmieskoulutus jatkuu suunnitelman mukaan sopeutetusti -  terveet, altistuneet ja sairastuneet varusmiehet pidetään korostetusti erillään toisistaan. Koulutusta pyritään antamaan pienryhmissä. Sopeuttamistoimenpiteillä Panssariprikaati turvaa valmius- ja koulutusedellytyksensä sekä henkilökunnan ja varusmiesten terveysturvallisuuden.


Panssariprikaatissa annetaan koronarokotuksia ja niiden ottamista suositellaan edelleen lämpimästi.

Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´