Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin koronatilanne viikolla 4

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 28.1.2022 13.21
Tiedote

Koronatilanteen kehitys Panssariprikaatissa mukailee edellisviikon linjaa, jossa positiivisten tapausten ja erilleen asetettujen määrät vaihtelevat nopeasti - tällä hetkellä tapausten määrät ovat laskusuunnassa.

Perjantaina 28.1. 2022, Panssariprikaatissa on 90 vahvistettua koronatartuntaa, joista 43 on varuskunnassa lepo-osastolla ja loput kotona. Altistumisen vuoksi muista erilleen on asetettu yhteensä 206 henkilöä: heistä 83 on varuskunnassa ja loput kotona.


Terveysturvallisuuden tehostamisella taataan Panssariprikaatin valmius- ja koulutusedellytykset; terveysturvallisuutta edistävät erityistoimet kuten kasvomaskit, turvavälit sekä käsi- ja yskimishygieniasta sekä kasarmitilojen siisteyden ylläpito ovat käytössä. Henkilökunnan osalta esikuntatehtävissä jatketaan etätyöskentelyä. Varusmieskoulutus jatkuu suunnitelman mukaan sopeutetusti -  terveet, altistuneet ja sairastuneet varusmiehet pidetään korostetusti erillään toisistaan. Koulutusta pyritään antamaan pienryhmissä.

Koronarokotuksia annetaan tällä hetkellä tehostetusti - näin suojaamme itseämme mutta myös lähiympäristöämme vakavalta tautimuodolta.
 

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula Riihimäki
´