Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Maavoimat

Pirkanmaa 19 -paikallispuolustusharjoitus on päättynyt

MaavoimatPanssariprikaati 8.3.2019 13.03
Uutinen

Harjoitukseen osallistuneet reserviläiset ovat kotiutuneet ja mukana ollut Sotilaspoliisikomppania Panssariprikaatista on sekin palannut kotivaruskuntaan: nyt on aika huoltaa itsensä sekä harjoituksessa mukana ollut materiaali varastointikuntoon. Huollon jälkeen varusmiehet saavat vielä harjoituspalautteen, jonka jälkeen taistelijat siirtyvät lomatarkastusten kautta ansaituille viikonloppuvapaille.

Kulunut harjoitusviikko on ollut vaihteleva. Vaikka harjoitusjoukon määrä  Pirkanmaalla kokonaisuudessaan ei ollut suuri, on harjoitus kuitenkin ollut jokaiselle yksittäiselle osallistujalla ainutlaatuinen tilaisuus omien taitojen kehittämiseen ja arviointiin. Joukkojen suoriutuminen Pirkanmaa 19 -paikallispuolustusharjoituksessa on ollut kaikissa olosuhteissa erinomaista ja jokainen voi olla tyytyväinen suoritukseensa. Puolustusvoimat kiittää myös Tampereella järjestettyyn Kokonaisturvallisuuspäivään osallistuneita viranomaisia ja Pirkanmaan kuntia; tämän kokoontumisen jälkeen on jälleen helpompaa syventää yhteistyötä ja kehittää entistä toimivampia yhteistoimintatapoja yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.
Harjoitusviikko on ollut tiivis ympäri Suomea ja se on hyvä päättää toteamalla, että  Paikallispuolustus toimii kautta koko maan!

 

Harjoitukset ja ammunnat Joukko-osasto Parolannummi, Hattula