Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien kesäkiertue Rovaniemellä

Jääkäriprikaati
Julkaisuajankohta 13.5.2022 13.03
Tiedote
kuvituskuva

Puolustusvoimien kesäkiertue näkyy ja kuuluu kesäkuun aikana 12 paikkakunnalla ympäri Suomen. Rovaniemelle kesäkiertue saapuu perjantaina 17.6.2022.

Tapahtuma järjestetään Koskipuiston alueella kello 17–21. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua tapahtuma-alueella olevissa esittelypisteissä Jääkäriprikaatin toimintaan, asevelvollisille suunnattuihin palveluihin ja rekrytointiin sekä Lapin lennoston, Lapin rajavartioston ja Rovaniemen kaupungin toimintaan.  

Sodankylän, Rovaniemen ja Rajan sotilaskotiyhdistysten myyntipisteet palvelevat konserttialueella koko tapahtuman ajan – hymyllä ja sydämellä!

Koskipuistossa kello 18 alkavan konsertin avaa Lapin lennosto Hornet-ylilennolla (säävaraus). Ensimmäisenä konserttilavalle nousee Ilmavoimien Big Band solistinaan Heikki Silvennoinen.

Ilta jatkuu Souls of Women -trion esiintymisellä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta. Souls of Women -trion kanssa esiintyy Lapin sotilassoittokunnan Big Band johtajanaan kapellimestari Jarkko Aaltonen.

Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Show Band. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin repertuaariin kuuluvat niin rockin klassikot ja menevät funkit kuin nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Tervetuloa viihtymään!
 

Puolustusvoimien kesäkiertue käynnistyy kesäkuussa - Puolustusvoimat