Hyppää sisältöön

Reserviläisten osaamisesta keskustellaan PapuWebi-seminaarissa 15.6.2022

Maasotakoulu
Julkaisuajankohta 10.6.2022 9.04
Tiedote
Reserviläinen maastossa, hymyilevä reserviläinen. Taustalla näkyy myös toisen reserviläisen hahmo.

Tervetuloa Keskusteluja paikallispuolustuksesta -webinaariin ke 15.6.2022 Haminaan tai netin kautta. Aiheena mm. reserviläisten osaamisen ja paikallisuuden hyödyntäminen sekä reserviläisura maanpuolustuksessa.

Keskiviikkona 15.6.2022 klo 12.30-15.30 järjestettävä webinaari striimataan internetissä. Tapahtumaan voi osallistua myös paikan päällä Haminassa.

Webinaarin ja keskustelun aluksi kuullaan päivän aiheesta kolme asiantuntija-alustusta. Alustukset pitävät:
- Maanpuolustuskoulutus MPK:n toiminnanjohtaja Antti Lehtisalo
- Vapaaehtoisen maanpuolustuksen tarkastaja eversti Jukka Nurmi
- Maavoimien strategisen suunnittelun asiantuntija everstiluutnantti Jarkko Patrikainen.
Tapahtuman vetää Maavoimien tutkimuskeskuksen johtaja, everstiluutnantti Jukka Saarela.

Alustusten jälkeen on paneelikeskustelu, jossa yleisön on mahdollisuus esittää (myös chatin kautta) kysymyksiä, kommentteja ja ideoita alustajille.

Ilmoittautuminen ma 13.6.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected] 
Ilmoittautumisviesti kuitataan ja ilmoittautuneille lähetetään viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä linkki striimiin ja chattiin.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua myös paikan päällä (Reserviupseerikoulun Maneesi, Kadettikoulunkatu 6, 49400 Hamina). Mikäli haluat osallistua tapahtumaan ensisijaisesti paikan päällä, laita siitä maininta ilmoittautumisviestiin. Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia- ja ohjeita. 

Lisätietoa sähköpostilla osoitteesta [email protected]

Maasotakoulu järjestää vuoden 2022 kuluessa paikallispuolustuksen kehittämiseen liittyvän webinaarisarjan "Keskusteluja paikallispuolustuksesta". Webinaarien tavoite on luoda Puolustusvoimien henkilöstölle, viranomaisille, maanpuolustuksen eri toimijoille ja reserviläisille keskustelufoorumi, jossa voidaan jakaa tietoa sekä ideoida yhteisvoimin paikallispuolustuksen kehittämistä. Webinaarisarjasta kootaan myös kirja, joka julkaistaan vuonna 2023.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kysymään paikallispuolustuksesta!

´