Hyppää sisältöön

Saapumiserän 1/20 läheistenpäivä Panssariprikaatissa

MaavoimatPanssariprikaati
Julkaisuajankohta 7.1.2020 10.15
Tiedote

Ensimmäisen palvelusviikon päätteeksi eli 11. ja 12.1. Panssariprikaati toivottaa tervetulleiksi alokkaiden poika- ja tyttöystävät, äidit, isät ja sisarukset. Iltapäivän aikana tutustutaan oman alokkaan yksikköön ja palvelusympäristöön. Alokkaat kutsuvat itse läheisensä ensimmäisen viikon aikana.

Panssariprikaati tarjoaa läheisille pullakahvit varuskuntaravintola Rubenissa kello 13 - 16. Kotiväellä on mahdollisuus myös nauttia maksullisesta lounaasta Rubenissa.

Vieraiden tulee saapua Panssariprikaatin lippukentälle kello 12.45. mennessä (Parolannummentie 298, 13700 Parolannummi) - sotilaspoliisi ohjaa pysäköinnissä. Lippukentältä siirrytään ohjatusti perusyksiköihin. Vieraiden on etukäteen hyvä selvittää sen perusyksikön nimi, jossa oma alokas palvelee.

Lauantaina 11.1. vieraiksi kutsutaan Hämeen Panssaripataljoonassa (HÄMPSP), Panssariviestikomppaniassa (PSVIESTIK) sekä Parolan huoltopataljoonassa (PARHP) palvelevien läheiset.

Sunnuntaina, 12.1. vieraiksi saapuvat Helsingin Ilmatorjuntarykmentissä (HELITR) ja Jääkäritykistörykmentissä (JTR) palvelevien läheiset.

Ohjelma on sama molempina päivinä.

 

Tervetuloa tutustumaan Panssariprikaatiin!

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´