Hyppää sisältöön

Keskustelutilaisuus Hälvälän harjoitusalueen lähinaapureille
Tervetuloa keskustelemaan Hälvälän harjoitusalueen tilanteesta

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 5.9.2018 10.47
Tiedote

Panssariprikaati järjestää Hälvälän harjoitusalueella 13.9.2018 kello 17.00 alkaen keskustelutilaisuuden, johon ovat tervetulleita kaikki Hälvälän harjoitusalueen lähialueen asukkaat.

Tilaisuudessa on tarkoitus esitellä Panssariprikaatin toimintaa harjoitusalueella ja keskustella lähialueen asukkaiden esittämistä harjoitusaluetta koskevista kysymyksistä ja asioista.

Hälvälän harjoitusalue siirtyi Panssariprikaatin hallintaan Puolustusvoimauudistuksessa vuoden 2015 alussa. Hälvälän harjoitusalue on edelleen taistelu- ja ampumaharjoitusalue, jossa myös kovapanosammunnat maastossa ovat mahdollisia. Harjoitustoiminta alueella on jatkunut ennallaan ja jopa lisääntynyt kuluneina vuosina.

Vuoden 2017 marraskuussa osa ampumaradoista luovutettiin Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry:n hallintaan. Tällä järjestelyllä pyritään hallitsemaan kulkemista ampumaradoilla, suuntaamaan puolustusvoimien resurssit ydintoimintoihin sekä mahdollistamaan ampumaharrastuksen jatkuminen Hollolan ja Lahden seudulla. Myös Hälvälän Ampumaurheilukeskus ry:n edustajat ovat mukana keskustelutilaisuudessa.

Panssariprikaati toivoo lähialueen asukkaiden osallistuvan tilaisuuteen runsaslukuisesti. Kahvitarjoilun järjestämiseksi pyydetään tilaisuuteen ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää kysymyksiä ja keskustelunavauksia, joihin toivotaan Panssariprikaatilta vastauksia. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 12.9.2018.

Keskustelutilaisuuteen saapuminen opastetaan Tiilikankaantieltä Ampumaradantietä pitkin sekä Kirkkotien kautta.

 

Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´