Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut Parolannummella

Panssariprikaati 26.8.2019 14.42
Tiedote
Suunnistuksen sotilaiden SM 2019

Panssariprikaati järjestää suunnistuksen sotilaiden SM -kilpailut 2.-5.9.2019 Parolannummella. Henkilökohtaisessa kilpailussa kilpailevat myös Päällystöliitto ja Aliupseeriliitto omista mestaruuksistaan.

Kilpailun johtajana toimii everstiluutnantti Kimmo Hartikainen. Kilpailu koostuu henkilökohtaisesta- ja partiokilpailusta. Henkilökohtaisessa kisassa osallistujia on noin 160 ja partiokilpailuun osallistuu lähes 30 neljän hengen partiota.

Henkilökohtainen SM- kilpailu järjestetään Tuuloksessa, Hämeenlinnassa. Kilpailun teknisestä toteutuksesta vastaa Hauhon Sisu ry:n suunnistusjaosto.

Partiokilpailu järjestetään Hattula - Hämeenlinna alueella. Partiokilpailun järjestelyt toteutetaan yhteistyössä Panssariprikaatin ja Hämeenlinnan Tarmon suunnistusjaoston kanssa.

Henkilökohtainen kilpailu ja partiokilpailu ovat seurattavissa internetissä - lisätietoja ja linkit kilpailusivustolla, jolta löytyvät myös kilpailujen ohjelma ja aikataulut.

Kilpailujen yhteydessä kokeillaan varusmiesten partiotaitokilpailua. Kokeilun tarkoituksena on kokeilla mahdollisuuksia ryhmäkiinteyden kehittämiseen kilpailullisin keinoin ja  madaltaa kynnystä osallistua sotilas-SM-kisoihin. Partiotaitokilpailu toteutetaan Parolannummen varuskunnan lähiharjoitusalueella.

Kisakuvia Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailuista 2019  julkaistaan Panssariprikaatin Facebook -sivulla. Kisojen aihetunniste sosiaalisessa mediassa on #sotSMsuunnistus2019.

 

 

 

 

Joukko-osasto Parolannummi, Hattula Sotilasurheilu