Hyppää sisältöön

Harjoitukset Maavoimissa

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien suurimpia harjoituksia.

Artikkelit

Utin jääkärirykmentti

Utin jääkärirykmentti harjoittelee Lapissa

Utin jääkärirykmentti järjestää kahdenvälisen harjoituksen Norjan puolustusvoimien kanssa Lapissa 4. - 14. kesäkuuta 2024.
4.6.2024 | 12.30
Northern Forest 24 päätti Maavoimien kevään harjoituskokonaisuuden
Maavoimat

Northern Forest 24 päätti Maavoimien kevään harjoituskokonaisuuden

Rovajärvellä järjestetty kansainvälinen taisteluharjoitus toi yhteen lähes 6500 sotilasta Suomesta, Yhdysvalloista ja Norjasta, sekä esikuntahenkilöstöä Ruotsista. Harjoituksessa keskeisimpänä tavoitteena oli edistää osallistujamaiden asevoimien keskinäistä yhteensopivuutta Pohjois-Suomen haastavissa maasto-olosuhteissa.
31.5.2024 | 21.24
Salainen ase
Jääkäriprikaati

Salainen ase

Monikansallinen taisteluosasto (Task Force, TF) Arctic Storm (AS) on jatkanut tehtävänsä toimeenpanoa Nordic Response 24 -harjoituksessa. Alku oli vauhdikas ja eteneminen suunniteltua nopeampaa, mutta on odotettavissa, että BLUEFOR tiivistää rivinsä pyrkien lyömään TF AS:n joukot. Taistelu Naarmankairan herruudesta jatkuu siis kiivaana. 
28.5.2024 | 18.50
Taistelu Naarmankairan herruudesta
Jääkäriprikaati

Taistelu Naarmankairan herruudesta

Prikaatitasoinen, monikansallinen taisteluosasto (Task Force, TF) Arctic Storm on valmistautunut tulevaan hyökkäystehtäväänsä Sodankylän ympäristössä yhteistoiminta- ja yhteisharjoitteluvaiheessa (Combat Enhancement Training/Force Integration Training (CET/FIT)).
25.5.2024 | 18.50
´