Hyppää sisältöön

Maasotakoulu kunnioitti talvisodan päättymisen muistopäivää

Maasotakoulu
Julkaisuajankohta 13.3.2021 14.19
Tiedote
Sotilas laskemassa seppelettä talvisessa lumisateessa.

Talvisodan päättymisestä tulee 13. maaliskuuta 2021 kuluneeksi 81 vuotta. Maasotakoulu yhdessä Lappeenrannan kaupungin ja seurakunnan edustajien kanssa laski seppeleen Lappeenrannan sankarihautausmaalle 13.3.2021.

Seppeleenlaskuun osallistuivat kaupungin, seurakunnan ja Maasotakoulun edustajat. Maasotakoulusta yhteisessä seppeleenlaskussa mukana olivat operaatiopäällikkö, everstiluutnantti Tomi Pekurinen (kuvassa) ja komendantti, yliluutnantti Antti-Pekka Kaarna.


Varusmieskunniavartiota ei asetettu talvi- ja jatkosodan sankarivainajien muistomerkille Lappeenrannan sankarihautausmaalle eikä järjestölippuja huonontuneen koronatilanteen takia tuotu päivän tilaisuuksiin.


Päivän ohjelmaan kuului myös sanajumalanpalvelus Lappeen Marian kirkosta suorana verkkolähetyksenä (ilman yleisöä) ja rauhan kellot soivat Lappeenrannan kirkoissa kymmenen minuutin ajan kello 11. Jumalanpalveluksen toimitti kirkkoherra Mika Lehtola, saarnan piti Karjalan   prikaatin kenttärovasti Ilpo Parviainen ja kanttorina toimi Heidi Harju.

Joukko-osasto
´