Hyppää sisältöön

Puolustusvoimain lippujuhlan päivän tapahtumat Kainuun prikaatin alueella

Tiistai 4.6.2024

Kainuun prikaati juhlistaa puolustusvoimain lippujuhlan päivää järjestämällä 4.6.2024 reserviläisten ylentämis- ja palkitsemistilaisuudet Kajaanissa, Oulussa, Joensuussa ja Kuopiossa.

Kajaani

Juhlallinen lipunnosto ja kenttähartaus varuskunnan paraatikentällä. Tilaisuuden päätteeksi lähetetään seppelpartio Kajaanin kirkkopihan sankaripatsaalle. (Tilaisuus ei ole yleisölle avoin)
Kainuun reserviläisten ylentämis- ja palkitsemistilaisuus kello 16 varuskunnassa (kutsuvieraat)

Oulu

Pohjois-Suomen Tykkimieskillan kunnialaukaukset kello 9, Linnasaari
Kunnianosoitus sankarivainajille (seppeleenlasku) kello 9, Oulun hautausmaan sankarimuistomerkki
Pohjois-Pohjanmaan reserviläisten ja aluetoimiston henkilöstön ylennys- ja palkitsemistilaisuus kello 16.30, Hiukkavaara  (kutsuvieraat)

Kuopio

Pohjois-Savon aluetoimisto järjestää reserviläisten ylennys- ja palkitsemistilaisuuden Kuopion ammattiopistolla kello 16.30 (kutsuvieraat).

Karjalan lennoston komentaja eversti Johan Anttila ja Pohjois-Savon aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Marko Leppänen laskevat Puolustusvoimien seppeleen Haavoittunut sotilas -muistomerkille Kuopion Sankaripuistossa kello 12.

Karjalan lennoston Hävittäjälentolaivue 31 lentää tilaisuuden aikana ylilennon yhdellä F/A-18 Hornet –hävittäjällä Savonkadun suuntaisesti etelästä lähestyen. Ylilento aiheuttaa hetkellisesti melua. Lennolla on säävaraus. 

Joensuu

Seppeleenlasku Sotien 1939-44 muistomerkille Joensuun hautausmaalla kello 13.30.
Reserviläisten ylentämis- ja palkitsemistilaisuus kello 18 Ravintola Usva (kutsuvieraat)
 

Kohderyhmät: kansalaiset


´