Hyppää sisältöön

Porin prikaatin koronatilanne viikolla 1

Porin prikaati
Julkaisuajankohta 7.1.2022 14.59
Tiedote

Porin prikaatissa on todettu tällä viikolla 48 koronavirustartuntatapausta varusmiehillä. Porin prikaatin koronatoimet jatkuvat aiempien viikkojen tapaan.

Porin prikaatissa on todettu 3.–7.1.2022 48 uutta koronavirustapausta varusmiehillä liittyen aikaisempiin tartuntatapauksiin. Tällä hetkellä koronavirustartuntatapauksia on kuusi (6) Säkylässä ja 41 Niinisalossa palvelusjaksolla olevilla varusmiehillä.

Prikaatin karanteenissa on tällä hetkellä yhteensä noin 180 varusmiestä. Terveet varusmiehet pidetään korostetusti erillään oireilevista ja koulutus jatkuu osastoittain hajautettuna. Sotilaskodin ja kuntotalon palvelut ovat terveiden varusmiesten käytettävissä yksiköiden omilla vuoroilla. Kasvomaskeja käytetään ja turvaväleistä sekä käsihygieniasta huolehditaan korostetusti. Koronavarotoimilla turvataan prikaatin valmius ja suorituskyky sekä asevelvollisten koulutuksen jatkuminen sopeutetusti.

Porin prikaati tarjoaa kaikille halukkaille varusmiehille mahdollisuuden ottaa koronarokotuksia varuskunnan terveysasemilla, lisäksi turvaamme nopean koronatestauksen palvelusaikana. Kaikista prikaatissa käytössä olevista erityistoimista lisätietoa löytyy aiemmasta tiedotteestamme.

Huovinrinne, Säkylä Niinisalo, Kankaanpää
´