Hyppää sisältöön

Uusia koronatartuntoja varuskunnassa - Panssariprikaatin koronatilanne 2.3.2021

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 2.3.2021 16.04
Tiedote

Panssariprikaatissa on 2.3. vahvistettu aiempaan tartuntaketjuun liittyen yhdeksän (9) uutta koronavirustartuntaa. Uudet tartunnat on todettu jo aiemmin altistuksen vuoksi erillään olleilla varusmiehillä. 

Tällä hetkellä vahvistettuja tartuntoja on 19 varusmiehellä; heistä 18 on varuskunnassa ja 1 vapaajaksolla kotona. Altistuneita on varuskunnassa noin 60 ja vapaajaksolla noin 10.

Tartunnan saaneet ovat hyväkuntoista ja ovat varuskunnan terveysaseman lepo-osastolla muista erillään. Altistuneet ovat karanteenin omaisissa oloissa tuvittain perusyksikössä ja heidän kuntoaan valvotaan säännöllisesti. Ohjelman mukaista koulutusta jatketaan tilanteen sallimissa puitteissa eli ilman kontakteja karanteeniosaston ulkopuolisiin. 

Koronatestejä tehdään Panssariprikaatissa päivittäin ja kaikki altistuneet testataan. Oireiset henkilöt pysyvät erillään terveistä myös negatiivisen tuloksen saatuaan kunnes ovat oireettomia.

Panssariprikaatissa on entisestään tehostettu ehkäiseviä toimenpiteitä kuten esimerkiksi kahden metrin turvaväli kaikessa toiminnassa sekä kasvomaskien käyttö yksiköissä ja esikunnissa. Harjoitustoiminnassa varusmiehet ja reserviläiset toimivat edelleen osastoissa selkeästi toisistaan erillään.  

Hattula Joukko-osasto Kanta-Häme Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´