Hyppää sisältöön

Pohjois-Savon aluetoimisto ja Lapinlahden kunta järjestävät turvallisuusseminaarin lukion Lapinlahti-salissa. Seminaarin teemana on kokonaisturvallisuus ja Nato.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

Nykymuotoinen Lapin sotilassoittokunta saapuu Rovaniemeltä sotilasvalakiertueellaan ensimmäistä kertaa Lapinlahdelle. 

Järjestäjä: Lapin sotilassoittokunta

 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakuutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa perjantain 9.2. päivästä Lapinlahdella, jossa ovat mukana Kainuun tykistörykmentin ja Kuopion huoltopataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakuutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa lauantain 10.2. päivästä varuskunnassa, jossa ovat mukana Pohjan pioneeripataljoonan ja Pohjois-Suomen viestipataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Kainuun prikaatin alokkaat vannovat sotilasvalansa tai antavat sotilasvakutuksensa kolmessa erässä helmikuussa. Tässä tapahtumajulkaisussa on tietoa sunnuntain 11.2. päivästä varuskunnassa, jossa ovat mukana Kainuun jääkäripataljoonan alokkaat.

Järjestäjä: Kainuun prikaati

 

Tammikuussa Porin prikaatissa varusmiespalveluksen ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen torstaina 15.2.2024. Tilaisuudet toteutetaan varuskunta-alueilla.

Järjestäjä: Porin prikaati

Saapumiserän 1/24 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet Karjalan prikaatissa Vekaranjärvellä.

Järjestäjä: Karjalan prikaati

 

Jääkäriprikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään lauantaina 17.2.2024 Sodankylän ja Rovaniemen varuskunnissa

Järjestäjä: Jääkäriprikaati

´