Hyppää sisältöön

Tiedotteet

Uutiset

Artikkelit

Tavoitteena osaava taistelunjohtaja
Maasotakoulu

Tavoitteena osaava taistelunjohtaja

Reserviupseerikurssin 261 yhteistoimintaharjoitukset tarjosivat upseerioppilaille alustan syventää osaamistaan paitsi aselajien yhteistoiminnassa ja johtamisessa, myös johtajuudessa. Reflektoinnin avulla toimiva johtaja saa palautetta toiminnastaan vertaisiltaan. Pioneeri- ja jääkärilinjojen upseerioppilaiden mielestä hyvässä johtajassa on auktoriteettia, sosiaalisuutta ja päättäväisyyttä. Aina johtaminen ei ole helppoa.
23.1.2023 | 14.31
Yliluutnantti Petri Kerkkänen on Vuoden sotilasliikuttaja
Maasotakoulu

Yliluutnantti Petri Kerkkänen on Vuoden sotilasliikuttaja

Puolustusvoimissa palkitaan vuosittain parhaat sotilasurheilijat ja -valmentajat sekä muita sotilasurheilun ja -liikunnan eteen hikoilleita. Yliluutnantti Petri Kerkkänen Maasotakoulusta palkittiin 11. tammikuuta Säätytalolla järjestetyssä tilaisuudessa Vuoden sotilasliikuttajana. Kerkkänen toimii Koulutuskeskuksen alaisen Jalkaväkikoulun liikuntasektorin johtajana, ja hän on toiminut ansiokkaasti koko Maasotakoulun liikunnan kehittämiseksi sekä tuottanut Puolustusvoimien käyttöön muun muassa opetusvideoita urheilutoiminnasta.
12.1.2023 | 15.15
Maasotakoulun johtaja vaihtui
Maasotakoulu

Maasotakoulun johtaja vaihtui

Maasotakoulun johtajana vuoden 2022 helmikuusta toiminut prikaatikenraali Sami-Antti Takamaa siirtyy uusiin tehtäviin Maavoimien esikuntaan Mikkeliin. Hän aloittaa Maavoimien operaatiopäällikkönä 1.tammikuuta 2023. Takamaa luovutti Maasotakoulun johtajan tehtävät 29. joulukuuta 2022 eversti Janne Mäkitalolle, joka palveli aiemmin sotilasprofessorina Maanpuolustuskorkeakoulussa.
30.12.2022 | 8.14
Panssariprikaati

Huolto hallussa kohti uusien alokkaiden vastaanottoa

Panssariprikaatissa Parolan huoltopataljoonan 2. Panssarihuoltokomppanian huoltoaliupseeri- ja panssarivaunuasentajakurssit on jälleen kerran saatu päätökseensä.
22.12.2022 | 11.47