Hyppää sisältöön

Tiedotteet

27.5.2021
Suorituskykyisenä seuraaviin tehtäviin
Ilmasotakoulu Jääkäriprikaati Karjalan lennosto Karjalan prikaati Lapin lennosto Panssariprikaati Rannikkolaivasto Satakunnan lennosto
26.5.2021
Armeijakunnan ilmatorjunta tuottaa tappioita
Jääkäriprikaati Karjalan prikaati Panssariprikaati
26.5.2021
Kiinteäsiipiset ilmatorjuntaa vastassa
Ilmasotakoulu Ilmavoimat Ilmavoimien esikunta Jääkäriprikaati Karjalan lennosto Karjalan prikaati Lapin lennosto Panssariprikaati Rannikkolaivasto Satakunnan lennosto

Uutiset

Artikkelit

Kansainvälinen harjoitustoiminta näkyy myös reservissä
Porin prikaati

Kansainvälinen harjoitustoiminta näkyy myös reservissä

Maavoimien harjoitustoiminta on näkynyt toukokuussa kattavasti eri puolilla Suomea ja jopa ulkomailla. Kansainvälisen harjoitustoiminnan myötä myös Porin prikaatin varusmiehet ja henkilökunta ovat harjoitelleet ja parantaneet yhteensopivuuttaan paitsi omien joukkojen, mutta myös liittolaisten ja lähimmän kumppanimme Ruotsin kanssa. Varusmiesten ja henkilökunnan lisäksi harjoitusjoukot ovat muodostuneet reserviläisistä, jotka ovat päässeet varusmiespalveluksen aikana opittujen taitojen kertaamisen lisäksi oppimaan uutta.
30.5.2023 | 13.40
Uusi reserviupseerikurssi alkaa lauantaina
Maasotakoulu

Uusi reserviupseerikurssi alkaa lauantaina

Maavoimien reserviupseerikurssi 262 alkaa Reserviupseerikoulussa Haminassa lauantaina 6. toukokuuta 2023. Kurssilla koulutetaan joukkueenjohtajia koko Puolustusvoimille sekä Rajavartiolaitokselle.
5.5.2023 | 8.57
”Kovii äijii”
Maasotakoulu

”Kovii äijii”

Tykistökoulun ampumaharjoitukseen 1/23 osallistuu henkilökunnan, varusmiesten ja kadettien lisäksi reserviläisiä.
25.4.2023 | 21.24
Saitko kutsuntapostia vai teitkö naisten vapaaehtoishakemuksen?
Jääkäriprikaati

Saitko kutsuntapostia vai teitkö naisten vapaaehtoishakemuksen?

Tänä kesänä vapaus vihdoin koittaa! 18 vuotta lasissa ja elämä edessä. Ajokortti, äänioikeus, vapaus! Tätä on odotettu. Oikeuksien mukana tulee kuitenkin myös velvollisuuksia. Postiluukku kolahtaa. Lattialla lepää paksu kirjekuori, jonka ylänurkassa on tornilogo. Aikuisuuden ohella alkaa lisäksi asevelvollisuus. 
20.3.2023 | 8.47